Talande bilder

Underbar bokrelease med närmare 100 personer från när & fjärran - en kväll att minnas för resten av livet! Fotografering sensommaren 2013 på Rolfs kök i samband med en intervju inför ett reportage om mitt liv mellan 1988 - 2013. #tacksam Reportaget handlade om resan från miljonprogram till doktorshatt. #Marielund #NorrköpingDr. Mona Riabacke i full färd med att dra upp riktlinjerna för Riabacke & Co´s första frukostseminarium ever - hösten 2013. Bokgenomgång med redaktören och förläggaren Mia Törnblom vår vän i verkligheten! Ett break på Expresso House på Gullmarsplan på väg till någon scen i STHLM. #paceFolkligt, festligt och fullsatt på Münchenbryggeriet - SAS Forum 2013. #keynoteTidig morgon i Karlstad, dr air och prof. Micael Dahlén värmer upp tungorna, eller ngt?På väg till Oslo för ett spännande uppdrag. Bilden heter: Fokus. En härlig arena - Växjö teater - en solig vårsommardag 2013!Swedebank Arena i Malmö februari 2013 - flygeln var inte min utan Andreas Wieses.Samtal om livet hos Malou i Efter tio - vårvintern 2013.Trevlig och kul inspelning på söder - at Studio Mjuklyx - för kunds räkning. Gillar bilden skarpt - trots att den är suddig. #enhärligdagpåjobbetSå här glad blev jag när jag fick veta att jag på de 20 senaste uppdragen - för Talarforums kunder hösten 2012 - fått ett snittbetyg på 4.96 (på en 1-5 skala) på utvärderingarna! (---och på de senaste 365 dagarna ett snitt på 4.90).”Forskningen har slagit fast att i 80% av de fall där någon sätter upp en bild på sig själv tillsammans med någon annan så är den andra personen attraktivare och/eller kändare”. Verkar stämma:-) På tåget en gråmulen novemberdag efter veckor av vab och Ipren som bästa vän för dagen. Professionalism är att ha en riktig hög lägsta nivå, att leverera också dagar som denna. Det var inte svårt att varva upp som avslutning på ett ledarskapsprogram för chefer på Uppsala Universitet. Saknar den världen ibland!En härlig höstdag i Helsingfors då jag först talade på vackra Börshuset för att sen, i taxi, bege mig till en trollskogslik sagomiljö vid havet. Klev av scenen - någon mil utanför Helsingfors - kl. 18.10 Svensk tid och anlände hemma i förorten exakt tre timmar senare. Märklig känsla, underbar känsla!
"Vi processar inte information med ett urverks precision som vi så gärna vill tro."
Fyller på med intryck, forskarkonferens i Istanbul 2012....och därifrån med ett riktigt tidigt flyg till Göteborg för att avslutningstala på Chefsdagarna som gick av stapeln den 28 - 29 aug. på Gothia Towers.Julius my man och jag, sept. 2012, under inspelning av "24-timmar på 8-minuter med Ari Riabacke", filmat Stockholm - Malmö ToR + VD-nätverksträff högst upp i Turning Torso. Se Youtube för denna showreel. 

Som med allt annat, tycker man att det är roligt så blir det bra nog:-) Riktigt rolig eftermiddag vid dessertbuffén på Berns veranda - inspelning av Plus. Vem tror ni åt mest och vilka val gjorde vi?! Första bilden är från inspelningen, andra bilden ur programmet som sändes den 6/9 2012.
Säkerhetsgalan, Berns 2012.(...fortsättning säkerhetsgalan) Tilde de Paula och Bjor Kjos, Norwegiens VD, redde ut begreppen innan det var min tur.En glad dag på Kistamässan 2013, Nasim var utmärkt konferencier och lika glad på riktigt som på TV.Riktigt mäktigt att få äran att komma och tala i Alvar Aaltos vackra skapelse - Finlandia huset i Helsingfors, sommaren 2012.
Gästforskare på Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro, Rio 2006.Test av ljus, ljud och bild inför ett stort CFO Award-event i Vilnius sommaren 2012. Träffade där, by the way, bland annat den Svenska urtrevliga ambassadören Cecilia Ruthström Ruin.Josefin Sundström värmer upp publiken och strax därefter ljuder Le Freak (Chic) på högsta volym i vinterträdgården på Grand Hotel i STHLM - 25 min TED inspirerad inspiration för 350 personer på Tillväxtverkets personaldag!
Okej, nu byter vi plats upp på scenen allihop - Cheeeese! En underbar grupp från Trafikverket på Kolmården 2012.Utvärdering "in progress" (skala 1-10)  juni 2012, resultatet lät inte vänta på sig. Det ger en hygglig bild av var det brukar landa.Tillbaka till där allt en dag började, min hemstad NORRKÖPING. Innan föreläsningen strosade jag mammas gator och mindes tillbaka - med ett stort leende på läpparna.
Nr 1 och nummer 3 på listan - i Dagens Industri 2010 - över näringslivstalare springer på varandra på Arlanda våren 2012. Stabilt.Kvällsjobb i sagolik miljö, januari 2010.Sent flyg hem från någonstans i Sverigen.Efter att ha presenterat forskningsartikel så var det dags för bättre saker, Toronto 2011.Fotografiska museet ett av århundradets snöigaste dagar, feb. 2011. 160 kvinnor som var fantastiska, kan inte bli bättre.
Oracles nordiska partner event 2009 - under temat Information Pollution and Decision Making Climate Change.Kvällens två talare pratar ihop sig - om allt mellan himmel och jord- under middagen. STHLM maj 2012.


30 chefer och jag på hög höjd i Kista, underbar dag i februari 2012.På resa någonstans i världen - undrar vilket flyg som är bäst och hur man snabbast tar sig hem?Trender och visioner - låt mig fundera en sekund.En kvart till? Ne Ola, nu måste jag sluta - tyvärr. Men vi ses igen inom kort!Sydney 2007, presentation av forskningsresultat. Spana in "öppningsbilden", må herren förlåta mig.Arlanda - Sky City - 200 chefer väntar på att höra om hur 200 chefer fattar beslut - my side of the case//dr air.En galet kall och vansinnigt hungrig lördagsnatt med tåg från Umeå till Stockholm. Frukosten hemma var GOD.Frukost på Heathrow när övriga familjen deltog i samfällighetens städdag - man kan inte få alltTidiga timmen innan frukostseminarium i Talarforums regi på anrika Savoy i MalmöEn tidig morgon i Moskva, regnet vräker ned, har sovit tre timmar och två timmar senare var det dags att föreläsa för läkare på plats och via länk till stora delar av Ryssland.
Bästa frun var med i Malmö 2010, vi stannade kvar över helgen och mötte vårenUnderbar tillställning på Inspirationsdagen i Göteborg 2011.Tidig lördag fm. på Radisson Blu Waterfront i STHLM, en affärsbank som har kick-off och ska strax få höra att finansbranschen inte behöver fler ekonomer utan ett gäng psykologer!
Talarforums mest anlitade, plats nr: 7 - får fungera tillsvidare;-)Vackert och strax fullsatt med experter - 13 på ett dussin - från Rättsmedicinalverket. 400 7:an-stolar fylldes på minuterna senare och jag klev upp på en av mina favoritscener - Clarion Sign i STHLM.Strax dags för inspelning av Digitala Seniorer högst uppe i Skatteskrapan på Söder i STHLM.

Finansmarknadsdagen, Grand Hotell STHLM 2011.På väg till Oslo hösten 2011. Gillar Norge och uppdrag där, hoppas på mkt mer Norge framgent.Ett av många tvära kast. Vaknade i förorten, regnet vräkte ned. Strax efter lunch klev jag upp på scenen någonstans i skärgården på västkusten. Så cooL.Workshop på Talarforum 2011. En eftermiddag då deltagarna byggde sina egna beslutsverktygslådor och lämnade tillställningen nöjda och MKT trötta.Går in för landning i Halmstad 4 timmar försenade, ser hur dimman som orsakat det hela dra sig längre bort.Bild- och soundcheck sen höstkväll på Grand Hotel i Borås, 2012.
Härligt gig i Uppsala med Staffan Landin och Göran Persson.Temat var Pengar. No cash - no fun. Göran var "förband" till mig:-)Efter att ha varit iväg några dagar så fick jag underbar eskort fram till dörren den sista biten.