måndag 20 januari 2014

...varva upp?

För precis en vecka sedan lämnade vi detta paradis efter närmare fyra veckors ”semester lé total”. Ambitionen med resan dit var att bara vara, att umgås på ett sätt som vardagen inte tillåter, att gå ned i varv. Vi lyckades väldigt väl, på alla plan.Några dagar innan hemfärd stod vi med våra nyfunna vänner med det klara vattnet upp till midjan, barnen lekte, solen sken och jag undrade hur man någonsin skulle lyckas varva upp från detta igen?

Det är just det är som poängen, sa Angelica, man ska inte varva upp igen. De orden ljuder vackert i mina öron när jag denna tidiga morgon susar in mot staden på Nynäsvägen. "…man ska inte varva upp igen." Så klokt, så enkelt och ändå så svårt.

Vi går nu in i 2014 på allvar, första riktiga måndagen för våran del, och ambitionen är att vara ambitiös utan att varva upp mer än nödvändigt. Varför stressa upp sig när vi ändå inte kommer hinna med allt i år heller, och förresten vad är det vi verkligen behöver hinna med som är så viktigt – utöver att hinna umgås och njuta av livet som susar förbi?

Stay cool, allt löser sig och stressa lagom – ok? Bra! 

Glada//doc

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar