torsdag 5 juni 2014

Söndag 07.15...

började veckan med taxifärd till TV4-huset på Gärdet, fotograferade en ensam man - förmodligen en turist - som fotograferade vid Nybrokajen.


Var sen med i Nyhetsmorgon och pratade beslutsfattande utifrån ett lite mer existentiellt perspektiv, verkar vara ett tema som väcker tankar. Många glada reaktioner, tack alla!

Klicka HÄR och se klippet i sin helhet.


Därefter bar det av till Gröna Lund för en heldag med familjen. #SAS hade bjudit in och öppnat upp stället för sina flygande vänner, mkt uppskattat. Mellan kl. 10-12 var det således fritt röj att åka så mycket man bara hann - och det gjorde vi. Solen sken och vi blev kvar där till sen eftermiddag.

Lyckades fånga "dagen" med bilden nedan. Fart, fläkt, glädje - livet när det är som allra bäst!


Varje dag har känts som en vecka, så mycket intryck, så många härliga möten i olika former. Började gårdagen med en tidig fika, träffade en person som jag aldrig tidigare mött och så inträffar det där som ibland händer. Ni vet, man börjar inte i ruta 1 utan hoppar rakt in i ruta, låt säga 46 eller 53. Öppet, ärligt, roligt. Ingen fasad, bara vara, relax. Allt mellan himmel och jord avhandlades och sen vidare på väldigt trevlig lunch på Clarion Sign. 

Runt bordet samlades vi (jag, Tove Lifvendal, politisk chefsredaktör, Svenska Dagbladet, Carl-Fredrik af Sandberg, VD, Bold (årets byrå 2013) och Robin Askelöf, Marknadschef, Hypergene)  -  som ska föra ett spännande samtal under rubriken Beslutsfattande i politik, näringsliv och vardag - i Almedalen torsdagen den 2 juli. Plats är Kultudralen, S:t Nicolai Kyrkoruin mellan kl. 12.00 - 13.15 - ses där! Länk till eventet - klicka HÄR.

Sen vidare till förorten för att samla flocken, assistera så gott jag kunde då frun fixade pastasalladen innan hela familjen förflyttades till Eriksdalsbadet och säsongsavslutningen på simhoppet. Föräldrarna fick vara med och visa upp sina "konster", se nedan. Tror jag peak:ade i denna bransch runt 82/83 på centralbadet i Norrköping. Just på denna punkt var det nog bättre förr:-)


Sista punkten på dagen var talarnas sommarfest, ett mkt uppskattat event bland oss som ofta färdas ensamma på vägarna och någon gång bara råkar springa på varandra på någon kursgård, ett hotell eller en flygplats. Stort och hjärtligt tack till arrangörerna Annika R Malmberg, Johnny Sundin och Mattias Ribbing! 

Passerade Globen sent, sent på kvällen och kände att ännu "en dag såsom om det hade varit en vecka" hade passerat! Strax helg, strax relax på allvar!


Bästa långhelg, glad nationaldag!//doc. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar