söndag 29 juni 2014

Semestern börjar...

smyga sig på. Plockar hemma, röjer det mest akuta och samlar tankar och material inför veckan. Är det lördag eller söndag? Fick fundera ett tag innan jag var säker, söndag. Börja koppla av märker jag, även fast det är lite tidigt.

Spännande saker väntar i veckan, vi börjar med att filma i morgon med favoritfilmaren Julius Aspman. Han inte bara kan fotografer - utan även att ÅKA SKIDOR! Klicka här så får ni en liten fingervisning:-) Ja, det är han på bilden nedan!?!


Så, sen tillbaka till det mer "normala" och senare i veckan stundar Almedalen, se nedan:

Årets Almedalen går i beslutets tecken med fokus på riksdagsvalet. Med det som inspiration bjuder Hypergene nu in till ett lunchseminarium i S:t Nicolai kyrkoruin som utforskar beslut från flera perspektiv: akademiskt, politiskt och kommersiellt.
På scen leder Hypergenes marknadschef Robin Askelöf ett samtal med Ari Riabacke (doktor i beslutsfattande, tillika en av näringslivets mest efterfrågade talare), Tove Lifvendahl (politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet) och Carl-Fredrik af Sandeberg (VD för Bold, årets varumärkesbyrå 2013).
Under samtalet fördjupar vi oss i hur den mänskliga hjärnan fattar beslut i politiken, i näringslivet och i vardagen. Men allra mest söker vi likheter, skillnader och gemensamma slutsatser från dessa tre världar. På så vis erbjuds en unik möjlighet att lyssna på och reflektera kring en frågeställning som vinner på att angripas från många håll: beslutsfattande.
Välkommen!
Lunch ingår kostnadsfritt.
Plats: Kultudralen, S:t Nicolai kyrkoruin, S:t Nikolai gränd 14
Tid: Onsdagen den 2 juli, kl 12.00-13.15
Observera att seminariet är öppet för alla, så som oftast är fallet under Almedalsveckan, och därmed inte går att anmäla sig till i förväg.
I fredags, från den ena till det andra, så sändes ett program om "Magkänsla". Programmet var det första för "säsongen" i "Oförnuft och känsla" på P1med Helena Von Zweigbergk. 

Klicka här och lyssna på programmet, ha en go söndag och bästa start på veckan! Glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar