lördag 19 juli 2014

Sommaren i bild

Sommaren rullar på i en väldig fart och mycket blir gjort - även fast det skulle vara "semester". Frun fick 1-tim egen tid hemma och passade på att läsa Forskning & Framsteg + göra Mensas IQ-provtest med mkt gott resultat.


Det är nog lite så vi fungerar, semester fast ändå göra saker såsom att fixa hemma och - tydligen - göra ett litet IQ-test som det inte blivit tid till i vardagen. Att helt enkelt hinna med "annat" också är semester för oss. Sen hinner vi umgås och slappa också, det ena utesluter inte det andra:-)

Så, med detta sagt följer nedan några av sommaren höjdpunkter "so far" i bild:


Bästa vännen Christer fyllde 50 år och det firades kungligt med frukost, lunch, middag och vickning. #Sundsvall 


Bodde gjorde vi som vanligt på "Södra" (hotellet) - vilket blivit en härlig tradition och med ett alltid lika härligt bemötande - och från ovan kunde vi se hur bron tar form.


#lunch med CF

Säsongens sista jobbgrej gick av stapeln i Almedalen. Ett riktigt lyckat event och många spännande och fruktsamma möten med nya bekantskaper. Tack Robbin +  Hypergene, Tove och Carl-Fredrik - och ej att förglömma min nyfunna vän Martin Carlsson-Wall från Handels! Skoogarna bjöd på fest i skärgården och då stod vädergudarna till vår tjänst med sommarens första riktiga sommardag. Vi bjöd tillbaka allt efter förmåga och grillningen sköttes enligt "all in"-metoden som ni kan se ovan.


Och så fort ett litet minsta moln visade sig så kastade vi oss på att fixa allt som behöver fixas hemma, bl.a. sätta upp massor av nya skåp, garderober + röja. Ja, ni kan allt det där. Mellan varven har dock gungorna gått varma i lekparken och jag - mogen som jag är (?!?) - gick och vann "vem som kan gunga nästan till himmelen"-tävligen.
Mitt i allt detta prickade vi in magiska dagar på Björkön utanför Arkösund hos bästa vännen Per. Inte ett moln på himlen, ingen stress, brygghäng, utflykt till Båtsholm för gudomligt god abbore och bara vara, bara umgås med nära och kära, bara njuta av livet. Kan det bli bättre? Tror inte det, faktiskt ganska säker:-)


Och igår en härligt dag - 24h -på tu man hand. Började med god lunch på Winterviken, paddlade kajak och avlutade med middag på ny Libanesisk favorit på Söder. En dag att prata och umgås som par, göra saker som lätt glöms bort bland alla måsten och det praktiska. 1000 tack svärföräldrar för att ni gör detta möjligt - det är så värdefullt och så viktigt att leva dagar som nyförälskade!

 Bästa dag, softaste fortsättning semestern och passa på att njut av denna stund på jorden!//glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar