måndag 17 november 2014

Skön måndag!

Var just ute på lunch och konstaterar att vi kommit in i årets mörkaste period. Blickar ut från kontoret och slås av att det är som på kvällen fast på dagen.


#Drottninggatan kl. 14.44

Helgen gick i blixtens hastighet, som vanligt. Städdag i föreningen, skjutsa till aktiviteter och en lagom portion "byggprojekt" på det.

Fredagen - innan helgen drog igång - var en lite speciell dag, då gick nämligen kontraktet iväg till förlaget i London för utgivning av Beslutspyramiden på engelska! En lång resa har tagit oss ännu ett litet steg:-)


Brukar föreläsa om att en (doktors-) avhandling i snitt läses av 1.8 personer. Den 15 december kommer boken ut på finska och alltså på engelska nästa år -> dvs. på fler språk än antal läsare som vi haft sammanlagt på våra bådas avhandlingar:-)

Skickade nyss in en krönika till CFO world, kommer ut i mitten av december, där forskning möter business - vilket sker alltför sällan. #Riabacke&CoWhereBusinessAndScienceMeet


Så, klockan närmar sig 14.30 och jag packar ihop för att hämta på skola och dagis, för att laga mat och umgås utan stress - en lyx som vi i perioder kan kosta på oss. Mkt värt, värt allt. 

Bästa dag, gladaste vecka!//doc. 

ps. i helgen när 4-åringen åt klubba så sa jag att jag också åt sådan när jag var liten, varpå han undrade "om det var på 1900-talet?" ds. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar