måndag 1 december 2014

Just landat...


.... efter 53 timmar i London med möten och planering inför 2015 och utgivning av Beslutspyramiden på engelska.


Det känns helt overkligt kul att gå från 0 (noll) läsare på avhandlingen som tog ”väldigt många år” att få ihop till detta steg. Att gå från att ha en idé som vi trodde på till att ”efter många om och men” finna andra som trodde på den – tack Mia och Micke Törnblom! #fresheye – till att ha tur bli sedd av ännu fler som trodde på den #adekvat #talentum och att via kontakter – tack @trendymagnus! – träffa ännu fler som tror på idén #lid.

Förlagsmöte

Det känns helt overkligt kul att gå från att genom åren ha matats med att ”ne, det går nog inte” till att – som idag på förlagsmötet - få höra att ”visst, det finns tusentals med beslutsböcker men vi har aldrig sett en med denna approach och därför är vi glada att få ge ut den”.  


Det känns overkligt kul att ha gnetat på, att ha fortsatt ”framåt” även fast tvivlarna stått på rad och nu stå här med en liten dröm nästan uppfylld – att bli publicerad på engelska av ett förlag som för dagen t.ex. har två böcker på top 20-listan på Heathrow.

Hur bra vi tror att den engelska versionen kommer att slå, hur många andra språk som den kommer att översättas till? Well, låt mig säga såhär; who gives a xxxx, as long as your plans are big and your dreams fly high?!?

Håll dina drömmar vid liv och kom ihåg att var man slutligen landar är långtifrån lika viktigt som att man har fått lätt svindel av färden dit!

Glada//air

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar