fredag 20 februari 2015

Årets första jobbmånad, lite drygt,

har gått i ett väldigt tempo. Vi har hunnit fylla ett antal större arenor och inte minst spendera ett väldigt roligt och intensivt dygn i Helsingfors för att göra PR i samband med att Beslutspyramiden släpptes på Finska. 


Anländer i taxi till Talentum (förlaget) för att starta upp en lång dag med "back to back" intervjuer. Vi hann med fyra tidnings-, två radio- och två tv-intervjer.Glada miner i samband med radiointervju för YLE. Intervjuade gjorde super trevliga Hanna Norrena. Är du sugen på att lyssna på intervjun så klickar du HÄR.Vacker blir - om möjligt - ännu vackrare. Smink inför tv-intervju i programmet "Efter nio".Önskar du spana in klippet så klicka HÄRPå kvällen var det dags för talargala på Speakers Forum. Jag var nominerad, en av fyra, i klassen International Guest Speaker of the year 2014. Jag vann inte men tänkte, på vägen hem till hotellet, att jag ju redan vunnit högsta vinsten - se bild nedan. Man ska inte gapa efter för mycket, utan gläds med det man har - speciellt när man har så mkt att gläds åt!Entrébild - Speakers Gala. Dr & Dr Riabacke.
Efter 44 timmar hemma - över helgen - var det dags att bege sig tillbaka till Helsingfors för att tala på #JEDI2015, vilket var ett rent nöje. Älskar att åka "tillbaka" till Finland och siktar på att även kunna tala på finska med start hösten 2015!Att bli profet i sin egen hemstad är en övermäktig uppgift, som många fått erfara - så även jag. I Helsingfors gick det dock bättre, mottagandet lämnade inget i övrigt att önska! Böcker till alla, folkligt, festligt och fullsatt.Dag två, första intervjun var för finska MTV.Vid hemkomsten hade vi den stora äran att få leverera första finska exemplaret av Beslutspyramiden till min älskade moster. Reaktionerna lät inte vänta på sig, ni ser själva. Nämnas bör också att jag dedikerade min doktorsavhandling till henne när det begav sig och den gången sa hon på nordfinskt manér "joho, jasså". Nu blev det bättre. En bok för alla. Sen lite talarbilder, fullt på jobbet. Ovan Malmö Arena och nedan lika fullt på anrika Oscarsteatern. Det är inte utan att jag ibland får nypa mig en smula i armen. Älskar det jag gör, det är inte mitt jobb - utan mitt kall. Återstår bara att önska en trevlig helg åsså ses vi här snart igen, denna gång ska det inte gå närmare en månad (igen)! Glada//doc

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar