torsdag 11 juli 2013

Andra koppen

Zoegas, tredje avsnittet av Byggare Bob, klockan är 06.48 och semestern rullar på. Semestern som startade med förlagskorrektur på boken och därpå efterföljande förbättringar och tillägg. Nedan summeras intrycken so far och idel glada miner från såväl författarna som förläggarna Micke och Mia på Fresh Eye.


I går skickades andra vändan in och nu ska kloka personer läsa och begrunda. Onekligen riktigt kul och spännande. Lite som att färdigställa avhandling, fast roligare. Roligare för att vi är friare att skriva i ett helt annat format, i en helt annan stil. Roligare också för att det finns goda skäl att tro att fler kommer att läsa boken än vad som var fallet gällande avhandlingarna våra.


Däremellan har vi hunnit med en del skärgården, simskola och för min del att skejta ett 2.5-timmars pass som höll på att ta en ände med förskräckelse. Konstaterar att jag inte längre är 17 år, även fast det verkar vara svårt att förstå ibland. 


Passar också på att slå ett slag för ett gäng nya pressbilder som jag kommer att lägga upp under nämnd flik inom kort, nedan ett smakprov.


Bästa semester, må solen skina och på återhörande snart igen från något hörn av detta avlånga och sommarvackra land//glada//doc.

ps. missa inte mina tips om sommarens "går inte att vara utan"-appar, klicka genast här. ds. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar