fredag 8 november 2013

Snabbt, snabbt,

snabbt går nu tiden. Vardagen blandat med resor, förkylningar och penicillinkurer, tappade röster och en massa jobb har gjort att jag inte hunnit hit - till bloggen - på ett tag.

Nu åter, diskmaskinen fylld, tvättmaskinen igång, admin på bordet - allt i sällskap av "Candyman" som drog igång "helgen" med halstabletter som han fiskat fram ut gömmorna. #dekadens


Igår ett härligt frukostseminarium på Talarforum. Det var där mkt av allt detta började för drygt 3.5 år sedan, just vid ett frukostseminarium. Alltid speciellt att komma tillbaka, tack alla på TF och alla som kom och lyssnade. En kvinna sa efteråt att; "jag är inte religiös, men detta var en religiös upplevelse!". Jag rös.


Dagen avlutades sen på ett "5-års kalas" där en god vän - och tillika släkting - med sina kollegor hade bjudit in till fira sin resa på firman fram till idag. Ett rent nöje att få vara en del av det hela tillsammans med frun!


Avlutar med att länka HÄR till en rykande färsk artikel i Nr: 2 av Magasinet Brain där ni kan läsa mer om att vi gått och blivit "informationsknarkare". 



Bäst dag, gladaste helg!//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar