torsdag 24 oktober 2013

Vaknade 05.20

i 6-åringens säng. Frun hade tagit hand om 3-åringen. 06.40 gick taxin, vi skulle båda med i den, barnvakten hade anlänt 06.30. Det var dags för Riabacke & Co´s första frukostseminarium, ever.

Första gästen anlände 07.20 och högg glatt in på goa mackor, smoothie, juice och kaffe. Namnbrickorna var prydlig framlagda och det var inte utan stolthet som vi drog igång på utsatt tid. Det var fullsatt, folkligt och festligt. Tack alla som var där!


Vi talade om vilka utmaningar vi ser på företag när det handlar om att förbättra sitt beslutsfattande, vi utgick - lite förenklat - från det femte steget i vår nya bok. Vi prata lite forskningsresultat och landade i att man alltid ska vara skeptisk till de som kommer med de rätta lösningarna utan att först ha ställt de rätta frågorna. Vi hänvisade också de som är riktigt intresserade av budskapet att läsa en rykande färsk krönika ur CFO world: Beslutspyramiden - Stegen till klokare beslut.


När det hela var över, när händer hade skakats, visitkort bytts och "vi bokar en lunch asap"-överenskommelserna slutits så landade vi hos Philipe på Locanda. 


Vi tittade på varandra och konstaterade att; "Vi måste tillåta oss att vara väldigt nöjda". Vardagen är inte alltid så enkel, men vi gör så gott vi kan - och vi älskar det vi gör!

Allt gott!//glada//doc.


1 kommentar: