fredag 18 oktober 2013

Just här behöver chefen verkligen INTE nå dig.

Tidig morgon på Bromma, som jag normalt inte flyger ifrån. Dels för att det ibland är svårt att ta sig dit på grund av trafiken och dels för att jag har en känsla av att förseningar och inställda flyg är vanligare där än på Arlanda.

Känslan fick rätt så även idag, inställt flyg, ombokad till annan destination - utan en tillstymmelse till förklaring (!?!) - och nu en spännande bussresa genom mörkaste skogarna i Småland, passerar just avtaget till Boaryd– en oväntad tur på slingriga vägar i detta vackra land vi lever i.


Sånt som händer, på det stora hela en del av vardagen när man reser en del. Det blir inte alltid som man tänkt sig, men bra ändå.

Strax innan säkerhetskontrollen, till flyget, såg jag reklamskylten nedan. Hur tänkte man här Telia? Bra täckning är absolut bra, så vill vi alla ha det – men att dra in det här med chefen?


”Just här behöver din chef verkligen nå dig.” Samhället går i allt större utsträckning mot att alltid vara nåbar, att chefen ”just här” bara måste få tag på dig, ingen kan vänta, ingen har längre tid, så mycket som ska hinnas med och allt har blivit så viktigt - allt utom livet självt.

Ska vi inte sikta på att ha bra täckning men också förstånd att stänga av? Chefen kan gott vänta – hur viktigt kan det vara? Åk nu lift nästa gång och slappna av, lite hälsa & balans kommer göra er gott, samma gäller chefen. 

Telia, tänk om, tänk nytt, tänk tvärtom. Det är dit vi förhoppningsvis är på väg, att vara chef över vår egen tid här på jorden. Var god och lämna ett meddelande, ringer sen – kanske.”

Bästa fredag, gladaste helg!//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar