onsdag 16 oktober 2013

Boijnk, boijnk

Nu går det fort, riktigt fort. Veckorna inte bara springer iväg, de studsar fram. Boijnk, boijnk. Låt oss kalla det för känguruveckor, boijnk. Sent i säng igår och klockan ställd på 04.00 i morse. Liiiiite för tidigt kändes det som, fast Zoegan smakade förträffligt - som vanligt.


Uppsidan var att det var väldigt fridfullt på Arlanda. Kom att tänka på lumpen , hur vi packade ryggsäcken på FJS. Alltid allting på samma plats som alltid, i allas ryggsäckar. Lite så, det som inte är på rätt plats när reveljen ljuder och taxin anländer – det blir kvar hemma. Vackert att se hur dagen vaknade till liv, hur ljus och mörker hade ett tidigt möte på himlen.


Nu åter i luften efter en sväng till Göteborg, landade i Götet 07.04 och lyfte igen 10.50. Strax lunch på Arlanda, siktar på en (du kanske redan vet vad?!) … ja, yakiniku. Sen högsta fart mot Uppsala.


Drömmer mig tillbaka till helgen som gick, underbara höstdagar och ”bara vara” med simskola – med förälder i badet – och lek i det osannolikt vackra höstvädret. Gäller att bromsa upp, se löven skifta färg, upptäcka vardagen, andas den höga luften och pussa på de vi älskar även – eller kanske framför allt – när veckorna studsar fram. Boijnk, boijnk.

Allt gott, bästa lill-lördag o stay cooL!//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar