onsdag 18 september 2013

...njut, njut, njut!

Säsongen är igång, just kommit till Arlanda -> Göteborg nästa. Vaknade tidigt och läste att Kristian Gidlund hade gått bort. Ser i skrivande stund bilder på honom i nyheterna. Han fick många av oss att tänka efter, att stanna upp för ett ögonblick. Det har också mamma-Malin fått många av oss att göra. Just idag har hon sin elfte himmelska födelsedag. Hon får oss att uppskatta var dag mer än vi annars skulle gjort. I morse åt vi frukost och tände ett ljus. Hennes närvaro får många av vardagens små bekymmer att bli ännu mindre.


Igår, i samband med att vi börjat skicka ut inbjudningar till bokreleasen fick jag några rader från en nyfunnen vän. Han skrev att "Grattis till att inbjudningarna går ut nu, njut, njut, njut!" Tack MD, du fick oss att tänka efter, att fokusera mer på att njuta än att "jobba ännu mer, lite fortare, snart är vi klara, sen..." Så, ett djupt andetag. N.J.U.T. av det liv du har, allt det fina du får vara med om.

Jag tror att uppskatta vardagen, hälsan, livet - you name it - inte låter sig göras alldeles enkelt. Det är ett val, ett beslut om ni så önskar. Time is limited - act bold. Gör det du vill, inte det du "borde", gör mer av det du drömmer om, mkt mer - innan det är försent. Lova att ta ett sånt beslut just idag, eller senast imorgon - ok? Bra! Just do it!

Ingenting är förgäves, om vi gör det som vi drömmer om - och njuter medan tid finns.

Bästa dag//doc. #tacksam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar