torsdag 8 maj 2014

24 h

Ibland har man mindre att göra, andra dagar lite mer. Denna dag var en av de sistnämnda. En härligt dag, så många härliga människor, så många intryck och så vitt skilda miljöer - känns som en hel vecka:-) 

08.30 - Efter att ha lämnat 7-åringen på skolan så gick färden till Gullmars för en kopp på EspressoHouse och lite "mailfix".


09.30 - stämplar in på gymet, kör ett skönt pass på en trampmaskin och sträcker ut ordentligt efteråt innan ångbastun tog vid. Därefter vidare mot Kungsträdgården.


11.30 - Sedan länge inplanerad lunch. När vi bokade denna så sa vi att "vi kör i början av maj så vi kan sitta i solen i "Kungsan". Yeah, right. #solen :-) Mannen på bilden har lärt mig mkt om "sälj" och är dessutom en riktigt trevlig prick. Testade lite nya koncept och det föll i god jord:-)


13.00 - Mac Store nästa. Igår slog jag ut en hel kopp kaffe - på väg till Göteborg - över tangentbordet på min favorit-Mac, onekligen lite ofräscht... (...och dyrt). ps. reser alltid med två datorer på förekommen anledning). 


13.50 - Anländer till Hantverkaregatan på Kungsholmen, närmare bestämt på produktionsbolaget Filt. Det var dags för att bli intervjuad av super trevliga Helena von Zweigbergk för ett program som sänds i sommar, ser fram emot att lyssna:-) (ja, sååå trevligt och kul var det!).

 

14.30 - Anländer med taxi till Hässelby Slott och får riktigt, riktigt goda mackor vid ankomsten. Går igenom presentationen en sista gång, allt känns under kontroll och miljön var det "inget större fel på"!19.00 - Arlanda. Först Yakniku i Sky City och sen vidare till terminal 5 där det var väldigt stillsamt.


 22.45 - Landade på Kastrup där det var lite mer rörelse, men inte mkt mer som ni kan se.


I skrivande stund frukost på #Rica och sen med raska steg mot St. Gertruds konferenscenter där jag har förmånen att öppningstala på en konferens. Deltagarna på dagens konferens kommer både från akademin och industri så det ska bli great fun!


Ja, det var en liten "reseberättelse" om hur en dag "mitt i livet" uppenbarligen kan se ut. Ny dag, nya möjligheter - nu kör vi!

Glada//doc.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar