onsdag 16 januari 2013

I går + i dag

Landade i förmiddags i Köpenhamn för vidare färd mot EasyFairs-mässan i Malmö. Det var riktigt kul att träffa en del ”arbetskompisar”, både nya och gamla och inte minst de ur arrangörsstaben och mina vänner på Talarforum. Det var verkligen en heldag i talandets tecken!


Före mig talade två supertrevliga och mkt intressanta personligheter, Emma Wiklund och Mia Törnblom. Efter mig gjorde framtidsspanaren Stefan Hyttfors rent hus med sina profetior. Utmärkt konferencier för dagen var Rikard Olsson. #imponerad

Bilden nedan satt jag upp på FB med texten att ”Forskningen har slagit fast att i 80% av de fall där någon sätter upp en bild på sig själv tillsammans med någon annan så är den andra personen attraktivare och/eller kändare”. Verkar stämma:-) Detta om i dag.


Just innan security:n på Landvetter på väg hem igår så fotograferade jag bilen nedan. Blir utmärkt för oss när några av barnen är utflugna, runt 2026-27 eller så, tänkte jag. Det fick mig även att tänka tillbaka på min kära far och morfar ovan där.


De två hade nämligen någon form av fattigmanshobby då de, när tillfälle gavs, åkte runt på bilfirmorna i Norrköping och spanade in lämpliga fordon - för att vara redo den dagen lottovinsten slog in. Det bidde dock ingen lottovinst och båda dog förr än senare, typiskt med tanke på allt jobb de lagt ned. Det blir inte alltid som man tänkt sig, sagt det förr och det tål att upprepas.

-       - Har du inga fler Mac-produkter att lägga upp på bandet, frågade killen bakom mig i kön när vi skulle genom kontrollen.
-       - Ne, dessa tre – två Macbook:ar och en liten iPad – är allt jag har med mig idag, sa jag och log.

Väl hemma på kvällen blev jag misshandlad med en hammare. Det var 2-åringen som tog hjälp av sin verktygslåda som han fick i julklapp, för att avreagera sig en smula. Han verkade redan fredagstrött på tisdag, bådar gott inför resten av veckan:-) Detta om i går.

Nu på ArlandaExpress, hem och vara pappa och äkta hälft en stund, samla tankarna i bastun och ladda inför öppningsdragningen i STHLM imorgon där närmare 800 personer kommer att närvara!

Glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar