tisdag 8 januari 2013

rivstart

2013 kommer bli bästa 2013 ever, har det på känn. Året har dragit igång på bästa vis, på alla plan.

I den privata sfären har vi hunnit med saker som känns som länge sedan, bland annat att åka skridskor i trupp,  besöka nyrenoverade badet i Farsta, etc.


Dessutom var bästa vännen Per och hans trolovade på besök. Minstingen kom ihåg att Pers båt var "fYyyl" (ful...). Den är fin och vi svävade tillbaka till sommaren genom att titta på bilder från lunchfärden till Stegeborg. #vänner #life


I går var första riktiga jobbdagen och det kändes nice att komma igång. På agendan står bland annat bokskrivande innan uppdragen tar vid nästa vecka. På tal om boken så har vi funnit en layoutare som är precis vad vi sökt efter. Science möter graffiti&street.

Fick i går tag i en artikel som kom ut i början av december, check it out: Klicka HÄR


Och i dag anlände en 16-min lång riktigt snyggt inspelad föreläsning (för kunds räkning). Kollade igenom den och känner mig riktigt nöjd. Den filmades i ett svep, inte ett omtag.


Nästa vecka står riktigt spännande gig på schemat, över 1000 pers. anmälda till två event i STHLM och Göteborg + ett öppet seminarium i Malmö med ett synnerligen starkt startfält: Klicka HÄR


och, ej att förglömma, det kanske viktigaste av allt. Den 14 februari kommer ett öppet inspirationsseminarium - till förmån för Barncancerfonden - att gå av stapeln i min gamla hemstad - Sundsvall. 


Inbjudan kommer att postas på bloggen inom kort och biljetter går redan att köpa på Entre Sundsvall.

allt gott och bästa 2013 ever som sagt!//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar