fredag 16 mars 2012

The vab-tour goes on och hur tänkte HM?

Efter gårdagens lyckade uppdrag - tack alla som var där - i Sthlm så infann sig fredagskänslan.En dag för tidigt men ändå inte då jag visste att idag (fredag) skulle vab:andet fortsätta. Frukosten inmundigad och tv:n påslagen.


Minstingen hade en lite trög start på tillvaron i morse, det goda humöret lät vänta på sig.


På tal om vab:ande, har ni sett senaste HM-reklamen? Hur tänkte de tro? Tänkte de alls?

Föräldrarna till det flickebarnet borde vara hemma och vab:a med henne istället för att skicka runt´na på massa lukrativa fotosessions. Hon ser onekligen mer död än levande ut.

Läkaren Julian Spinks tycker att ­Aymeline Valade ser död ut. – Den här modellen ser inte frisk ut, hon ser ut som ett lik, säger läkaren till Daily Star.


”Det är naturligtvis beklagligt om någon tagit illa vid sig. Detta är ett ­viktigt ämne som vi ständigt diskuterar internt, vi tar till oss av kritiken och kommer att fortsätta diskutera detta inför kommande kampanjer”, skrev HM´s presstalesperson Charlotta Nemlin.

Att fortsätta diskutera är vi duktiga på i detta land, förmodligen bland de allra främsta i världen. Skippa diskussionen Charlotta och ta in en sund modell nästa gång. Mindre snack och mer verkstad - ok?


En modell som vi inte behöver gömma för vår småtjejer, en modell som sänder ut levande signaler och som inte strävar efter att ta heroin chick-looken till nästa level.

Nu en till kopp Zoega och full fart mot helgen!


Allt gott och fin fredag till alla er människobarn där ute//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar