söndag 7 oktober 2012

skön helg!

En skön helg glider så sakteligen in på arbetsveckan lite tidigare än vanligt. Just anlänt på Utsikten i Nynäshamn och ska gå på scenen om en dryg timme. Underbar miljö och vacker utsikt, minst sagt!


I övrigt har helgen bjudit på ett härligt kusinkalas igår och kvällen dessförinnan var vi barnlediga hemma för första gången på drygt ett år. Det var najs värre. Det var att vila ut. Först god mat på ett mysigt hak på Söder - Elefantpojken - sen slapparfilm och tidigt i säng.

Sov 10 timmar i ett sträck, nytt inofficiellt världsrekord. Visst, har sovit länge tidigare i mina dar men det gills inte längre. Ungefär som när man strukit vissa av världsrekorden i friidrott då de sattes under onaturliga former i en tid av tveksam kosthållning. Alla rekord innan "barn" har alltså raderats ur rekordböckerna och nu lyder rekordet närmare bestämt 9 timmar och 58 minuter. Blir svårslaget, men jag ser redan fram emot nästa försök.


Lördag förmiddag bjöd på härlig träning, ett kortare löppass och lite true stretch på toppen av det som avslutning. På bilden nedan kör jag klassikern vart tog benet vägen-övningen.


Känns som att allt vävs ihop, strax alltså dags för dagens uppdrag - att tala om allt mellan varumärke till ledarskap och beslutsfattande för närmare 200 personer från en av landets absolut största organisationer inom motion & träning - om att bli friskare & svettas!

glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar