tisdag 4 december 2012

en bild säger mer än 1000 ord...

I går kväll dök bilden nedan upp på FB. Jag har haft förmånen att jobba tillsammans med Vivianne, förvisso alldeles för kort men i alla fall - det var milt uttryckt ett rent nöje.

Som jag skriver ovan så säger en bild mer än 1000 ord, så jag låter bilden tala och lägger bara till texten som följde bilden på FB. Jo, måste bara säga att det är en av de vackraste bilder jag sett - jag blir glad och varm i hjärtat av den. Kärlek är fina grejer, det finaste av allt.


Maria Mähl wrote: 

Today I am thankful for Vivianne Gillman , who a year ago said "yes" and made me the happiest woman. I’m also thankful to those before me, who fought for my human rights to be able to express those feelings without the fear of oppression an
d to be able to build a legally recognized family. My country, Sweden, grants me and Vivianne the same and equal rights – and responsibilities – as any other heterosexual married couple. How about your country?

Kram på er båda!//air

2 kommentarer:

  1. Tack Ari! Jag instämmer i att det var ett sant nöje att jobba tillsammans. Detta var ett av besluten i livet som inte var svårt att ta :)

    SvaraRadera
  2. Tack vännen, hoppas allt allra bäst med er och att ni får en fin jul o ett gott nytt år!

    Glad kram//air

    SvaraRadera