måndag 17 december 2012

lussebullar, en bild säger mer än 1000 ord, m.m.

NU flyger tiden iväg som aldrig förr, julen stundar och kommersen frodas. Förra veckan, på väg till dagis för luciafirande på två avdelningar, kom en mamma hastandes i snömodden sekunderna innan kl. 14.00. I ena handen - i högsta hugg - hade hon en påse lussebullar som egentligen skulle varit inlämnade på samma morgon. Hon såg "lite" stressad ut.


Vi var lika stressade och lika sena men lyckades alltjämt gå. Tvååringarna som tränat i veckor sjöng inte en vers, inte en enda av dem - men galet söta var de! Där fanns också några pepparkaksgubbar?!? Trodde att de var förbjudna numera, märkligt. Måste kolla upp.

Bilden nedan får annars sammanfatta veckan som gick förra veckan.
- Pappa du har ju gått med de där på skorna hela vägen från dagis, sa 5-åringen.
- Ja, so what?- tänkte jag.


Själv är jag just nyss klart med en spännande inspelning på Söder. Att det var kul tror jag framgår av bilden nedan. Redan nyfiken på att se det färdiga resultatet. 15.28 min långt blev det. Hur många omtagningar undrar kanske någon? N0LL komma N0LL.


Har inte tid för sånt, dags att speeeeeeda upp inför en fröjdefull jul. Allt gott alla människorbarn där ute, nu mot förorten och linjeverksamheten - mot livet!

Glada//doc.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar