måndag 28 maj 2012

Full fart vecka

Tre spännade gig denna vecka, blandat med två dagar stängt på dagis, en moster som kommer till vår undsättning tillsammans med en underbar svärmor, frun som försvarar sin doktorsavhandling på torsdag - och förhoppningsvis sover på hotell natten dessförinnan för att vara någorlunda utvilad, några möten i bankkvarteren och VD:n på ett bolag (kanske göra lite "nytta" också), plus göra bordsplacering och lite annat. 


"Har man koll på allt så går det inte fort nog" lär Mario Andretti has sagt när det begav sig.


Ne, men lite mkt är det nog nu. OCH då märkte jag vad bra drogen "shopping" funkade under lunchen idag.  "Whoever said money can't buy happiness didn't know where to shop" har bland annat vår allas David Lee Roht sagt en gång i tiden. Så rätt, så rätt även fast den - happinens:en - är förgänglig och oftast förhållandevis kortvarig. Men visst är det kul att bara vara craZy på den fronten - om så bara en gång vart 10:e år :-)


Se en sådan rar liten ärta till objektiv det blev inhandlat, så söt, så avancerad, så oskyldig. Kommer komma väl till pass. Visste nog inte riktigt hur mycket jag behövde den, man kan ju inte veta allt.


Allt gott och skruva nu ned tempot en smula - ok?! Bra, själv träna innan färden mot förorten tar vid. 

Glada//doc.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar