onsdag 9 maj 2012

Tisdag

I går morse vaknade jag i ett soligt och vackert Göteborg, kolla bilden nedan tagen 05.40. I horisonten ser vi Gothia Tower som träffas av solen och ser ut att stå i brand (fast på ett trevligt vis).


Därefter gick färden med D&B vidare, dags för ett foto med managementet – yellow (man) group?!


Taxi, flyg, Arlanda Express och angjorde Waterfront 14.50 – bildcheck 15.00 och upp på scen 17.00. Riktigt rolig tillställning. Beställaren var Östgöte – kontakt vid första ordet- och efteråt träffade jag en gammal skolkamrat från högstadiet. Världen är liten.


Jo, just ja nu gick jag händelserna i förväg en smula. På perrongen på Arlanda tog jag bilden nedan. Kommer ni ihåg förra herioin chic-bilden de hade i sin kampanj? Och nu denna. Hon har putmage fast åt fel håll. Hoppas hon mår bra, men som förebild för våra småizar är hon inget vidare. HM – hur tänker ni (inte) igen?

Hemma var sig linjeverksamheten lik, hann lägga ett av barnen och pussa på de övriga. Kvalitetstid med frun 21.00 – 22.00, viktigt att investera i relationen, glöm inte det - eljest konkurs. I säng vid midnatt, klockan på 05.30 och nu på Arlanda Express just in time
-> Helsingborg nästa!


Glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar