tisdag 11 januari 2011

Att förvalta det bästa man har som en del av dagen ibland!

En lååång härlig dag lider mot sitt slut. Idag har det verkligen börjat rulla på igen. Företag planerar sina event och spännande talaruppdrag signeras.

I princip klar med nästa CFO-krönika, som ska handla om hur tillgängliga vi är och inte minst förväntas vara i dagens samhälle.

Allt fler jobbar flexibelt värre, på gott och ont. Redan i slutet av glada 80-talet pekade forskningen på att de som jobbade hemifrån – eller Work Where you Want som det då hette i Cannons slogan – levererade ca. 30% mer än de som var styrda av en stämpelklocka. Tror många arbetare idag skulle gå plus mot arbetsgivaren om man ånyo började klocka tiden.

Just ja, hinna med varandra också. Viktigt att inte tappa bort varandra i småbarnsdjungeln och finna varandra efter 8 – 12 år i köket: - uj är du hemma – vad gör du nu för tiden?

Härlig lunch med frun och minstingen på vårt gamla favvoställe Cafe Rival – en söderns pärla. Ett mysigt break, ett sätt att umgås. I LOVE.

Åter på jobbet, som om ingenting hade hänt, pratade jag med en journalist om en spännande artikel som kommer inom kort i en av de stora tidningarna. Riktigt viktigt och intressant tema. Jag vet, trist typ, can´t say more just nu – men återkommer garanterat. Tills dess får vi hålla tillgodo med en artikel i IT-pressen som kommer på fredag!

Jobba på – både på jobbet och med förhållandet. Lätt hänt att få sparken annars – en som varit med förr☺

tjonK//doc,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar