söndag 16 januari 2011

Obegripligt intellektuell

Ute faller regnet, känns bra. Regn så här års betyder mindre till Fortum, som slog all time high med januarimånads räkning.

8-åringen gör just läxa och briljerar med sina mattekunskaper. Barnen verkar ha fått bättre förutsättningar än vad jag hade på det intellektuella planet – också!

Kolla bilden på min nya idol, träffade henne på tunnelbanan i fredags. Underbar människa, missa inte budskapet på hennes väska. Inget att skämmas för om man råkar vara extra smart.


På tal om barnen så klipper och klistrar vi också i skrivande stund med 10-åringens läxa om ett landskap och en stad. Hon har haft en osedvanligt goda smaken att välja Östergötland och Norrköping. Forza Peking!


3-åringen är och hälsar på sin kanin. Hon planerar att gifta sig med sin dagiskompis Sonja. Vi tycker hon ska vänta lite med att bestämmas sig, mkt hinner att hända innan hon riskerar att hamna på glasberget.

- Hur fungerar det om två tjejer gifter sig med varandra? undrade 8-åringen. - Ähum, det fungerar väl alldeles utmärkt, sa jag och undrade lite vad hon mer precist undrade över. - Ska båda ha klänning då?

Maxi tränar järnet med att stå och skrika. Skrika är han riktigt vass på redan och ståträningen börjar ge resultat. Hoppas han fokar på det sistnämnda kommande veckan.

17-åringen sitter, mellan sina brädturer i funparken i Kläppen, och pluggar engelska. Han ska visst tenta av hela rasket några år in advance. På tal att barnen fått det pappa inte fick i modersmjölken:-) Han har också gjort den nya beslutsdoktorn-loggan ovan, tnX Isak! Kolla gärna in hans blogg på Life of Newton. Kan väl tilläggas att jag inte gjort hans logga;-) Behöver ni logga-hjälp så hjälper han er gärna! $$$


Har många gånger, för länge sedan, tänkt att jag inte ska bli en såndär förälder som inte kan dölja sin stolthet för sina barn. Det var länge sedan och det har inte gått något vidare.

Stolt som en tupp, glad som ett troll!

ps. dra gärna igång Spotify och softa lite med Chillout Ibiza 4 - som gjort för en dag som denna! ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar