torsdag 27 januari 2011

Lite mycket av varje


Liten väldigt snorig, ngt större ganska snorig, lite större ändå på simskola och den största av de fyra - således näst störst av alla fem - på simhopp.


Stoppade mina favoritskor i skåpet på Eriksdalsbadet, för att inte bovarna skulle ta dem. Sen låste jag skåpet, fast inte det med skorna i... Nåväl, någon håller en vakande hand över mig och de mina. Skorna låg kvar. Mkt nu.


Sen lägga hon som är ngt större än den minsta. Därefter till ICA för att storhandla. Just, nästan, klar när de började släcka lamporna. Åter i air-bus:en strax efter 22.00.


På med lite Jason Mraz som jag fullständigt snöat in på. Tänkte tillbaka på turen inne på ICA, där jag till min stora glädje fann TURUN SINAPPIA! S.T.R.O.N.G.


I dag telefonmöten som avlöst varandra. Lunch på DN. Efterrätt på Sjöfartshotellet. Sista detaljerna till dragning som börjar mkt strax.


Ska nu varva upp med bland annat Wanna Be Startin´... M. Jackson och ge allt därefter. Uppdraget är att roa och inspirera. Därefter ska sällskapet vidare ut på Östersjön - förhoppningsvis fulla av energi och nya tankar!

Glada//doc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar